fit veza za roditelje: potez

Redovita tjelesna aktivnost je temelj zdravog načina života i ukupni fitness. Zato potez je jedan od četiri dijela FIT Platforme zajedno s hranom, raspoloženje, i napuniti. Kada se obitelji zajedno raditi na svim tim područjima, svačija zdravlje poboljšava.

Vi već znate kako je redovita aktivnost koristi svoje zdravlje. Tjelovježba pomaže u

Ali vi svibanj ne biti svjesni kako se kreće utječe na ukupnu fitness – ravnotežu između uma, tijela i duha. Premještanje svoje tijelo svaki dan ima pozitivan učinak na ostale komponente FIT platformu.

Da ostanu na tjelesnu težinu, morate uravnotežiti broj kalorija koju jedu s brojem kalorija ste spali svaki dan. Biti tjelesno aktivan pomaže da to učiniti. Kada ste aktivni, vaše tijelo koristi više kalorija nego kad je u stanju mirovanja.

A jeste li znali da se aktivna i jede nezdravu hranu može zapravo povećati svoj apetit? Ne kreće se svaki dan i jede nezdrave namirnice i smanjiti hormon leptin u tijelu. “Leptin je ono što ste puni govori”, kaže Jenna Johnson, MS, dijabetes centar i srčani rehab manager sa Sanford zdravlja. “To govori da više ne trebate više hrane.” U stvari, vrlo pretile osobe imaju tendenciju da ne reagira na leptin i nikad ne mogu osjećati doista sit.

Pomicanjem više i jesti healthfully, Johnson objašnjava, možete vratiti svoje tijelo kemije, tako da imaš manje od odgovora glađu.

Da biste saznali više o FIT platforme i težine, pročitajte FIT veze: Weight Management.

U potrazi za liječenje loše raspoloženje? Pokreni svoje tijelo! Istraživanja su pokazala da je dobra vježba za vaše emocionalne dobrobiti. Vježba je poznato raspoloženje booster i stres-oslobađanje. To će vas ostaviti osjećaj opuštenosti i bolje raspoloženje.

Ljudi koji redovito vježbanje imaju tendenciju da se osjećaju oni se bave bolji sa stresom i imaju tendenciju da bolje spavaju “, kaže David Ermer, MD, dječji psihijatar sa Sanford zdravlja.” Premještanje vaše tijelo je vrlo pozitivan, pro-zdravstvene način da se nositi sa stresom.

Biti aktivan pomaže poboljšati raspoloženje i izgledima u više od jednog načina. Osjećaj postignuća od toga da bude aktivan pomaže izgraditi samopoštovanje. Vježba također povećava količinu raspoloženja za poboljšanje moždanih kemikalija koje naše tijelo proizvodi. Dakle, fizička aktivnost je prirodni način koji će poboljšati Vaše sveukupno Outlook. To znači da kada obitelji čine svakodnevna aktivnost prioritet, djeca uče zdrave načine za ublažavanje tjeskobe i potaknuti njihovo raspoloženje.