Funkcionalna inkontinencija – Pregled tema

Inkontinenciju / OAB Trendovi

Funkcionalna inkontinencija nastaje kada neka prepreka ili invaliditeta čini teško za vas, do ili koristiti zahod za mokrenjem. To je često uzrokovano

Funkcionalna inkontinencija se liječi pomoću metode u ponašanju koji uče da pišati na vremenski raspored mokrenja i mijenjanjem svoje okruženje, tako da možete doći do i koristiti WC brže. To može uključivati ​​kreće namještaja, izradu odjeće lakše ukloniti, ili stvaranje drugih promjena.

Lijekovi se ne koriste za liječenje funkcionalne inkontinencije.

Suzdržljivosti proizvode kao što su upijajuće jastučiće ili raspoloživog rublje obično se koristi kada druge metode liječenja inkontinencije nisu ili ne mogu koristiti. Muškarci također mogu koristiti za inkontinenciju stezaljka ili pljuska tlaka. Žene također mogu koristiti uretre umetak ili vanjski uretre barijeru.

Ove metode ne tretiraju inkontinenciju, ali oni svibanj biti moguće upravljati problem.

Problem s šetnju (kao što je siromaštvo hodalicu ili štake) koji sprječava da dođe do wc na vrijeme za mokrenjem; Medicinski uređaj (kao što je artritis), što ga čini teško za vas da uklonite odjeću prije mokrenja; Problem s obrazloženjem (poput demencije) koja vas čuva od shvaćajući da je mokrenje je potrebno ili locirati kupaonicu.