funkcionalne ciste-simptomi jajnika

Ženske Zdravlje Trendovi

Funkcionalne ciste jajnika obično su bezopasni, ne uzrokuju simptome, i otići bez liječenja. Ciste jajnika su često otkrivena tijekom rutinskog zdjelice.

Sarah Mahone; Kako prestati nitpickin; To nije ni podne na nedjelju, a ja sam cijelo jutro grize moj jezik; Kad je moja supruga je sjela na web surfati prije dva sata, opirao sam poriv t; podsjeti ga da je obećao da će očistiti podrum. održao sam jezik agai; kada je naš 13-godišnji otpad iz kuhinje dok je stvaranje njegovo “to je du, sutra!” znanstveni projekt. I ja sam čak i uspio sam se gušiti kada je m; kći tinejdžerica ostavio tanjur u sudoper umjesto dostizanje 18 inča …

Više teški simptomi mogu se razviti ako je cista je upletena (torzija), krvari ili je probijen. Pogledajte svog liječnika ako imate bilo koji od sljedećih boli, šoka ili krvarenja simptome

Postoje mnogi drugi uvjeti koji uzrokuju znakove ili simptome funkcionalna cista jajnika. To je razlog zašto je važno da imaju provjereni bilo kakve neobične zdjelice simptomi i imati redovite godišnji prsni ispite.

Učestalo mokrenje, ako je velika cista pritišće mjehur; Abdominalna (trbuh) bol; Menstrualni promjene razdoblja; Debljanje.

Slanje si link za download aplikacije.

Iznenadna, jaka abdominalna ili prsni pai; Mučnina i vomitin; Nagle nesvjestice, vrtoglavice i weaknes; Vaginalno krvarenje ili simptomi šoka od teških krvarenja (krvarenja)

Molimo pričekajte …