gastrointestinalnih komplikacija (pdqâ®): suportivna skrb [] -changes u ovom sažetku (08/28 / 2014. godine)

U PDQ informacije raka sažeci se redovito pregledavaju i ažuriraju kako postanu dostupne nove informacije. Ovaj odjeljak opisuje najnovije promjene koje su napravljene na ovom sažetku danom gore.

Prevencija raka je radnja smanjiti šanse za dobivanje raka. Od karcinoma, broj novih slučajeva raka u skupini ili populacije je smanjena. Na sreću, to će smanjiti broj smrtnih slučajeva uzrokovanih rakom; Kako bi spriječili nove raka od starta, znanstvenici na faktore rizika i zaštitnih čimbenika. Sve što povećava izglede za razvoj raka se naziva faktor rizika raka, bilo što smanjuje šanse za razvoj raka se naziva rak zaštitni …

Ovaj sažetak je napisao i održava PDQ potporne i palijativne skrbi uredništvo, koje je urednički neovisni o. Sažetak odražava neovisnu pregled literature i ne predstavlja izjavu o privatnosti ili NIH. Više informacija o skraćenom politike i uloge PDQ redakcija u održavanju PDQ sažetke mogu se naći na Pregledavanje PDQ Sažetak i PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database stranica.

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak