genetika raka bubrega (bubrežna stanica raka) (pdqто): genetika [] -changes u ovom sažetku (09/26 / 2014. godine)

U PDQ informacije raka sažeci se redovito pregledavaju i ažuriraju kako postanu dostupne nove informacije. Ovaj odjeljak opisuje najnovije promjene koje su napravljene na ovom sažetku danom gore.

Ovaj komplementarne i alternativne medicine (CAM) osnovne podatke daje pregled korištenje odabranih povrća / Sunčeva juha kao tretman za osobe s rakom. Sažetak uključuje kratku povijest odabranim povrća / Sunca juhe i pregled životinjskih i ljudskih studija. Podaci u / kliničkim studijama dijelu Human se sažeti u tablici se nalazi na kraju tog dijela; Ovaj sažetak sadrži sljedeće ključne INFORMACIJE; Odabrani povrće “i” Sun-a juha “…

Dodano tekst navode da pacijenti s von Hippel-Lindau sindrom može razviti gušterače ciste cystadenomas i gušterače neuroendokrinih tumora (mreže). Također je dodao tekst navode da gušterače ciste i cystadenomas nisu maligne, ali gušterače Netsi imaju zloćudne karakteristike i obično se resekcija ako su 3 cm ili veći (citirano Libutti i dr. Kao referenca 54). Također je dodao da je pregled prirodne povijesti gušterače mrežama pokazuje da su ti tumori mogu pokazati nelinearne karakteristike rasta (citirano Weisbrod et al., Kao referenca 55).

Dodano tekst navode da slučaj serija od 14 bolesnika s poviješću kirurške resekcije pokazali stvarnu kontrolu bolesti s minimalnim smanjenjem bubrežne funkcije nakon termičke ablacije (citirano Yang i sur., Kao referenca 62).

Dodano Razina dokaza 2.

Dodano teksta navode da je niz od Nacionalnog instituta za rak otkrili da 20 od 255 bolesnika s nasljednom leiomyomatosis i bubrežnih stanica raka (HLRCC) imala nadbubrežne čvorova, od kojih neki nisu se čine adenoma na temelju slikovnih karakteristika; jer mnogi od tih lezije su fluorodeoxyglucose strastveni, resekcija su provedena, a sve je pokazala kako mikronodularna i macronodular adrenalne hiperplazije, sugerirajući da nadbubrežne kvržica može biti dodatni manifestacija HLRCC (citirano Shuch et al., kao referencu 104).

Dodano tekst navode da postoje neke objavljene preporuke za obavljanje kože ispite na redovnoj osnovi, ali ne postoji konsenzus u vezi učestalosti kože ispite, a ove preporuke nisu prospektivno validirati.

Dodano razina dokaza (nadzor kože); Razina dokaza (nadzor maternice); i razina dokaza (renalna nadzora) 4.

Dodano razina dokaza 5.

Dodano razina dokaza 4.

Dodano razina dokaza 4.

Dodano tekst navesti da je gubitak oksidativne fosforilacije rezultira iz Biallelic inaktivacije FH čini HLRCC tumora gotovo u potpunosti oslanja na aerobne glikolize za sastanak stanične adenozin trifosfat i druge bioenergetici zahtjeve. Prema tome, aerobna glikoliza se istražuje kao terapijska strategija (citirano Xie i sur., A Yamasaki et al., Kao reference 125 i 126, respektivno). Pročišćeni tekst navode da je studija faze II ispituje kombinaciju bevacizumaba i erlotinib za liječenje uznapredovalog HLRCC je u tijeku, a temelji se dijelom na pretpostavci da ova kombinacija može spriječiti učinkovitu isporuku glukoze u stanicama tumora (citirano Linehan et al., Kao referencu 127).

Ovaj sažetak je napisao i održava uredništva PDQ raka genetika, koja je urednički neovisni o. Sažetak odražava neovisnu pregled literature i ne predstavlja izjavu o privatnosti ili NIH. Više informacija o skraćenom politike i uloge PDQ redakcija u održavanju PDQ sažetke mogu se naći na Pregledavanje PDQ Sažetak i PDQ ‘s Comprehensive Cancer Database stranica.

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak