Ja sam 10 dijete u 50 dana i pronašao jedan koji zapravo radio

Andy poriluk krenuo za izgubiti težinu obavljajući 10 dijete u 50 dana, a pronašao jedini koji stvarno radio je bio plan mršavljenja.

Otac-of-dva je došao gore sa pick-and-mix dijeta ideja da vidi da li će mu pomoći ostati motivirani da bi gubljenje težine.

“Promjenom moje prehrane redovito, ideja je bila da nikad ne bih dosadi, dajući time si sve šanse za uspjeh”, kaže Andy, 35, iz Kenta.

Njegov počevši težina je 16 kamena (101kg) i tijekom 50-dnevnog pokusa, on je izgubio 30,5 funti (skoro 14kg).

Dijeta i tjelovježba

Iza Andy potrazi za najboljom metodom mršavljenja bila je želja da se okončati 15 godina yo-yo dijeta.

Dok je smršavio na svim dijetama, osjetio je da je plan mršavljenja je bio samo jedan zamišljen kao plan za život.

“Postojao je samo jedan način prehrane iz 10 da bih mogao staviti na dugi rok – a to je plan mršavljenja krenuo po ovom forumu,” kaže on.

Da biste ga uklopiti u svojoj 50-dnevnog vremenske skale, Andy primijeniti načela 12-tjednog plana mršavljenja, umjesto da ga slijedi da se u pismu.

Plan je osmišljen kako bi vam pomoći da izgubite težinu na sigurnoj stopi od 0,5 kg do 1 kg (1lb da 2lb) svaki tjedan.

“Plan mršavljenja je u osnovi svega ovog foruma zdravu prehranu i vježbanje savjeti destilirana u jedan zgodan mali strukturiranog plana”, kaže Andy.

Nema više krivnje

“To nije toliko dijeta kao zdravog načina života plana koji pomaže da izgubite težinu, ali u isto vrijeme pomaže da razviju nove, zdravije navike.”

Andy, uz savjet nutricionista, odabrana 10 dijete koje bi se lako mogao istraživao na internetu i ne uključuju plaćanje. Oni su bili

Andy svaki se dijeta za pet dana prije premještanja na sljedeći jedan – u nadi pristup će ga čuvati zanima.

Vježba komponenta njegove putu mršavljenja je pokrenuti 5km tijekom svakog petodnevnog dijeta faze. “Ja zavrsilo trčanje 50 km ukupno i moje vrijeme oplemenjenim tek nešto manje od sedam minuta od prve vožnje na zadnji”, kaže on.

Tijekom svojih pet dana nakon savjet, Andy primijeniti zdrave prehrambene načelima plan mršavljenja, a koje uključuju

Plan za život

On kaže da je savjet mu je pomogao dobiti bolje razumijevanje hrane oznake – što se pokazalo korisno kada pokušavate napraviti zdraviji izbor u supermarketu.

Neki od jela Andy jeli dok su na režimu uključen

Za zdrav obrok ideje, provjeriti je Smart recepti.

Andy kaže da slijedeći savjet imala minimalan utjecaj na ostatak njegove obitelji, jer on jede istu hranu su. “Za razliku od mnogih dijeta sam pokušao, nema namirnice su zabranjene”, kaže on. “Ti jednostavno jedu istu hranu – zdrave, uravnotežene obroke – ali u manjim količinama.

“Ako sam imao želju za nečim slatkim, ja bi u tom žudnja, ali ja bih jesti samo malu količinu. Nikada se nisam osjećao krivim zbog toga. ”

Osim savjeta, mnogi dijeta je pokušao uključeni izbjegavanje određene hrane ili jesti istu vrstu hrane više i više.

“Ograničavanjem ništa, to dovodi do mržnje i tjeskobe, i čini se žude samu hranu koju pokušavate izbjeći,” kaže on.

“Dok ti dijete bilo lako držati se za pet dana, nisam mogao vidjeti sebe ih slijedi za vrlo dugo.

“Za mene je bilo jasno da je za dugoročni uspjeh, gubitak težine savjet je dijeta koja treba slijediti.

“Ljepota je u tome što nakon što ste dostigli željenu težinu, možete nositi na jedući na ovaj način. Nema ništa promijeniti. ”

Na kojima se temelji Andy eksperiment je želja da se nađe doživotnu zdravom prehranom plan za upravljanje svoju težinu, bez potrebe za sudar dijeta.

“Bio sam zauvijek gubljenje težine dijetom, a zatim ga je nakon toga vratili, jer jednom sam došao off dijeta bila sam opet na početku”, kaže on.

“Bio sam još uvijek ista osoba sa istim sladokusac, isti apetit, ali ne i bolje opremljeni za upravljanje moju težinu.”

Nakon što je završio 50-dnevnu mršavljenja avanturu Andy kaže da je sada upravlja svoju težinu primjenom načela plan mršavljenja.

“Plan vas opskrbljuje s vještinama zadržati težinu off, pomažući vam da razviju zdravije navike i uče da bi zdraviji izbor.”

Snimao je njegova dijeta nevolje detaljno u svojoj knjizi pozadinu Me – 10 Dijeta za izgubiti 25 lbs za 50 dana.

27/01 /

27/01 /