laktaze

Pomoći da konzumiraju mliječne proizvode bez plina, grčevi, nadutost, ili proljeva.

Laktaza enzim. Djeluje tako što pomaže probavu mliječnog šećera.

Obratite se svom liječniku ili liječnika odmah, ako bilo koji od navedenog odnosi na vas.

Neki medicinski uvjeti svibanj interakciju s laktaze. Obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako imate bilo kakve medicinske uvjete, pogotovo ako bilo što od navedenog odnosi na vas

Neki lijekovi mogu stupiti u interakciju s laktaze. Međutim, nema specifičnih interakcija s laktaze se zna u ovom trenutku.

To ne može biti potpun popis svih interakcija koje se mogu pojaviti. Pitajte svog liječnika ako laktaze može komunicirati s drugim lijekovima koje uzimaju. Provjerite sa svojim liječnikom prije nego što počnete, zaustaviti ili promijeniti dozu bilo kojeg lijeka.

Koristite laktaze kao režiji svog liječnika. Provjerite naljepnicu na lijek za točno upute doziranja.

Pitajte svog liječnika bilo kakva pitanja vam svibanj imati o tome kako koristiti laktaze.

Svi lijekovi mogu uzrokovati nuspojave, ali mnogi ljudi nemaju, ili manje, nuspojave. Kada se koristi u malim dozama, bez uobičajene nuspojave su izvijestili sa laktaze. Potražiti liječničku pomoć odmah ako bilo koji od ovih ozbiljnih nuspojava pojaviti

Teške alergijske reakcije (osip, urtikarija, otežano disanje, stezanje u prsima, oticanje usta, lica, usana ili jezika).

Ovo nije potpun popis svih nuspojava koje se mogu pojaviti. Ako imate pitanja o nuspojavama, obratite se svom liječniku. Nazovite svog liječnika za liječnički savjet o nuspojavama. Za prijavu nuspojave na nadležnom tijelu, pročitajte vodič za izvještavanje problema s FDA.

Kontakt 1-800-222-1222 (American Association of Poison upravljačkih centara), vaš lokalni centar za trovanja ili hitnu pomoć odmah.

Pohraniti laktaza na sobnoj temperaturi, između 68 i 77 stupnjeva F (20 i 25 stupnjeva C). Čuvati dalje od topline, vlage i svjetlosti. Ne skladištiti u kupaonici. Kratak skladištenje na temperaturi između 59 i 86 stupnjeva F (15 i 30 stupnjeva C) nije dopuštena. Držite laktaze izvan dohvata djece i daleko od kućnih ljubimaca.

Ove informacije se ne smiju koristiti za odlučiti hoće li ili ne da se laktaze ili bilo koji drugi lijek. Samo vaš liječnik ima znanje i obuku odlučiti koji lijekovi su prava stvar za vas. Ovaj podatak ne podržava nijedan lijek kao siguran, učinkovit, ili odobren za liječenje bilo kojeg pacijenta ili zdravstveno stanje. Ovo je samo kratki sažetak opće informacije o laktaze. To ne uključuje sve informacije o mogućnostima primjene, upute, upozorenja, mjere opreza, interakcije, nuspojave ili rizika koji se mogu primjenjivati ​​na laktaze. Ova informacija nije specifičan medicinski savjet i ne zamjenjuje informacije koje ste primili od svog davatelja usluga zdravstvene zaštite. Morate razgovarati sa svojim liječnikom za potpune informacije o rizicima i prednostima korištenja laktaze.