od zločesta da je lijepo

Odbrojavanje je počelo. Sat otkucava, a prije nego što to znam, Nova godina će biti ovdje i tako će sve one godišnja lose- rezolucije težine. Ne bi li bilo lijepo da ne naći pet funti teže kad padnu srebrnu loptu? Istraživanja su pokazala da one odmor pounds dio su krivac za epidemiju pretilosti. Svake godine, mnogi ljudi samo držati dodajući nekoliko extra pounds sve dok jednog dana se probuditi znatno težine.

Znam da je teško odoljeti svim tim ukusan tretira i pića koje vas okružuju u ovo doba godine. No, s nekoliko jednostavnih promjena u vašem jede i pije obrasce, možete držati stabilan i ne dobije nikakvu dodatnu težinu. Tako je, cilj je da rock stabilan na sadašnje težine. To je stvarno teško izgubiti na težini oko blagdana, ali ako možete jednostavno održavati svoju trenutnu težinu, vi ste daleko ispred igre. Ako ste među nekoliko sretnika koji su zapravo gubljenje težine u prosincu, čast da vas – nastavite s uspješnim radom.

Zaustavljanje bilo debljanje znači planiranje unaprijed. Obratite pažnju na dio veličine, uživajući samo zalogaj ili dva od tih odmor tretira. Ne oduzimaju se, u suprotnom će samo dovesti do intenzivne žudnje, koja se može pretvoriti u binges. Zadovoljite svoje želje s okusom umjesto ogromnog dijela.

Postaje sve više samo-svjesni svoje prehrambene navike je vrlo korisna u borbi protiv loših navika. Držite se s svoj dnevnik i zabilježiti sve što jesti – čin snimanja hrana preuzima ulogu savjesti i pomaže vam držati u liniji. Vaganje se jednom tjedno također će pustiti te znati ako ste uspješni sa svojim naporima.

Kada je suočen s iskušenjima, birajući lakši, zdravije opcije može dodati do velike uštede. Potražite jednostavno gotova hrana koja se ne dave s teškim umacima. Kuhani škampi, školjke, ili bilo koji ne-pržene riblji s cocktail umakom je elegantan i zdrava stranka pleaser. Svježe voće i povrće uz lagani umak su zdrav izbor na opusa stolu hors d’. Kako o vruće čokolade napravio sa obranim mlijekom umjesto eggnog? Odabir bundeve umjesto pita s orahom i ostavljajući kora je ukusna i lakši način zadovoljiti vaš slatki zub. Dip u salsa ili niske masnoće jogurt umjesto kiselog vrhnja ili visoke masnoće krem ​​sira namaza.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …