rast i razvoj, u dobi od 1 do 12 mjeseci-zajednička briga

Tijekom prvih 12 mjeseci djetetova života, to je vrlo uobičajena za roditelje da imate pitanja u vezi svoje bebe opće blagostanje. Znajte da ste vjerojatno ne morate ništa brinuti. Ali, to je dobro biti svjestan zdravlja, razvoja i pitanja sigurnosti kako bi se spriječio ili odgovoriti na probleme.

SIDS je smrt, bez poznatog uzroka, od beba koja je mlađa od 1 godine starosti. Tipično, roditelj ili drugi skrbnik stavlja bebu-koji izgleda kao zdrav-dolje spavati i vraća kasnije pronaći beba je umrla.

SIDS je vrlo rijetka, i ne može uvijek biti spriječeno. Ali ti mogu pomoći spriječiti SIDS poduzimanjem određenih koraka. Na primjer, uvijek staviti bebu da spava na njegov ili njezin povratak. Za više informacija, sindrom iznenadne smrti djeteta (SIDS).

Možda samo početi hvalisanje svojim prijateljima i obitelji kako beba spava preko noći kad-odjednom-to više nije istina. Činjenica je, spavanje obrasce promijeniti.

Vaša beba može odjednom početi plakati kad je dan ili vrijeme za spavanje ili se probudite tijekom noći. Ponekad beba dobiva previše uzbuđen za spavanje nakon što je on ili ona je savladao neku novu vještinu, kao što su jabbering ili trese jasle. Drugi puta, glad od rasta špricati, promjene u rutinu, ili se ne osjeća dobro može prekinuti dobar spavanja.

Pokušajte zadržati odspavati i odlaska na spavanje rutinu. Vaša beba će se prilagoditi ako ostanu dosljedni. I zapamtite, drijemajući mogu biti dobri za umorne roditelje previše.

Vi svibanj primijetiti vaše bebe hranjenje obrasce promijeniti tijekom tog vremena. Roditelji se često pitaju je li njihova beba dovoljno hrana. Kvaliteta i količina bebini hranjenja vjerojatno su dovoljne ako beba dobiva na težini stalno je sadržaj većinu vremena, a sve je okretan i aktivan. Za više informacija o hranjenja beba, pogledajte teme dojenja i hranjenja na bočicu.