srodne duše dijele Čarolija života povezivanje

Jeste li ikada sreli nekoga i odmah osjetio povezani na način koji je bio toliko smisla, kao što vam je potrebno da ih pronaći?

To je kao pronalaženje srodnu dušu. Često sam se pitala kako se to događa. Možda je božanska intervencija, ili možda mi poslati nekakav tihe signale koje vam drugi znaju trebamo ih blizu nas u to vrijeme.

Srodne duše dijele Čarolija života povezivanje

Svemir oko nas je fascinantno na ovaj način. Mislio sam da bih podijeliti osobnu priču koja je posebno za mene. Za nekoliko godina, imao sam priliku živjeti dijela svake godine u Italiji. Ja bih često šetati samo izvan malom selu, gdje sam živio sa svojim mužem. Voljela sam ljepotu planine u daljini i valjanje brežuljcima tufne sa maslinama i vinogradima.

Većinu dana, moja šetnja mi je oko lokalne vile s lijepim vrtovima. Domar je često izvan nastojali vrtova, cvijeća i grmova. Bilo je apsolutno prekrasan. Ponekad bih se zaustaviti i sjesti na kameni zid oko vile za uživanje u pogledu. To je bio moj predah od dana rada na računalu.

Domar će me primijetiti kako sam prošao a budući da me je prepoznao da će val ili osmijeh kao što sam bliže. Iz nekog razloga, imao sam jak osjećaj da je možda postojao razlog što mi je trebalo da se povežu i neka znaju da sam volio vrtove. Htio sam da zna da je njegov rad bio smislen i da je držanje vrtove lijepe bilo važno.

Jednog dana, on je bio u neposrednoj blizini staze nastojali grmlje lavande. Voljela sam lavandu, pa sam prestao da se u parfemu cvijeća. On me je primijetio i rekao halo. Rekao sam mu koliko sam volio lavande i koliko sam uživao u ljepoti vrtovima. On se nasmijao i rekao da je to njegov životni rad i zadržao ga ide.

On mi je ponudio šaku lavande grančice i počeli smo razgovor. spomenuo sam da sam medicinska sestra i živjeli u selu za nekoliko mjeseci. Rekao sam mu da je moj rad bio daleko, ali to sam radio s pacijentima raka. Dao mi je iznenađen pogled i rekao mi je nedavno s rakom debelog crijeva dijagnosticiran. On se borio da odluči je li trebao imati tretman. Bio je zabrinut kemoterapije nuspojave.

Spomenuo sam da ako želi sa mnom razgovarati o tome, mogao sam mu pomogne razumjeti tretman. Dakle, svaki dan kad sam prolazio, razgovarali smo o svojoj odluci i sva pitanja koje je imao. Na kraju, on kao da se na jednostavnost s idejom prolazi kroz tretman.

uvjeravao ga je sam da je jaka i mogli upravljati nuspojave koje mogu doći od kemoterapije. Tjednima sam pratila kako je radio. Svaki put je imao pauzu od liječenja, vratio se u vrtovima. Za ovaj dan, mi bi ostali u kontaktu.

Drago mi je što sam uzeo priliku i napravio tu vezu. Osjećao sam se kao da sam napravio iskustvo prolazi kroz kemoterapiju malo lakše za njega.

Volio bih čuti vaše priče o tome kako su pronašli srodne duše u kritičnim vremenima u svom životu. Kako ste spojiti i kakav utjecaj je veza imati na oboje?

S

Sheryl M. Ness, R.N.

Prati na Twitter-@ SherylNess1

posjetite svog liječnika