Tretman prst infekcije: Prvi podaci pomoć za prst infekcije

Zbog prst infekcije imaju potencijal da postanu teške, njegu u kući je ograničen. Vrlo manja zanoktica može se upravljati kod kuće ako nemaju drugog komplicira medicinske bolesti, kao što je dijabetes. Sve druge infekcije potrebna hitna procjena i liječenje od strane liječnika. Zbog kašnjenja u liječenju može dovesti do invaliditeta ili gubitak prsta, da ne bi trebali ustručavati potražiti liječničku skrb; Mala, jednostavna zanoktica može odgovoriti na česte tople vode soaks i nadmorskoj visini od ruke. Međutim, ako ne dolazi do poboljšanja je primijetio u jednom do dva dana, trebali biste vidjeti svog liječnika.

Glavna liječenja za prst infekcija antibiotici i pravilna rana skrb. Pravilan rana skrb varira za svaki od različitih infekcija. To može biti u rasponu od jednostavnih incizija i drenaža rane na opsežnim kirurškim istraživanje rane ukloniti što više zaraženog materijala kao što je više moguće.

Neki od infekcije mogu se tretirati kao ambulantno, ali nekoliko će zahtijevati bolničko liječenje i intravenska primjena antibiotika. Jer su organizmi koji uzrokuju tih infekcija su slični, mnoge od iste vrste antibiotika može se koristiti.

 iz

IZVOR

Prst infekcije Liječenje od

Povećali svoj njegu kože rutinu izgledati mlađe sada.

Izgleda dobro u svakom Phot; Kako Briga za suhu, Red Ski; Iznenađujući načini za smanjenje bora; Protjerati Vrećice ispod očiju