visoki krvni tlak lijekova: joga, akupunktura, hipnoza, i više

Komplementarna medicina je tretman koji koristite uz liječničkoj standardnom skrbi. Obavijestite svog liječnika ako koristite, ili ako planirate koristiti, komplementarna medicina pomoći sniziti krvni tlak. Ovi tretmani ne mogu zamijeniti promjene načina života ili lijekove za visoki krvni tlak. Vi i vaš liječnik može odlučiti koja terapija može biti najbolje za vas.

Akupunktura; Primjena energije; Uređaj vođena disanje; Meditacija; Upravljanje Stres i opuštanje; Yoga.

Ako imate visoki krvni tlak, može doći do erektilne disfunkcije; Za zdrav mladić, erektilna disfunkcija je obično nije problem. Kao što dobi, međutim, možda ćete primijetiti neke promjene. Možda je potrebno više nagovaranje da se uspravno, nego što koristi. Ponekad to može potrajati više izravnu stimulaciju penisa, dok je samo maštati ili prijedlog seksa je dovoljno jednom. Ili možda vaša erekcija nije baš tako čvrsta kao što je nekad bio, ali to je još uvijek dovoljno dobro. To su normalne promjene; Tako,…

Mnoge komplementarne mogućnosti medicine gore navedenih ne koštaju puno, a vjerojatno nisu štetne. Ali, to je najbolje raditi sa svojim liječnikom kada koristite ove druge metode, zajedno s tradicionalnim medicinskim tretmanima.

Postoje neke dodatke prehrani koje ćete čuti uskoro smanjiti rizik od srčanih bolesti, srčanog udara i moždanog udara. Nije jasno je li neki vitamini, minerali i multivitamine može smanjiti rizik. No, jasno je da neki dodaci, kao što su vitamin E i beta-karotena, ne manji rizik. 3

Razgovarajte sa svojim liječnikom o najboljih načina kako bi smanjili rizik od srčanih bolesti, srčanog udara i moždanog udara. Obavijestite svog liječnika ako planirate koristiti dodatke prehrani ili vitamina. Vaš liječnik može učiniti sigurni da su sigurno za vas.