zdravi dom za djecu s ekcemi

Ne dopustite da vaš dom bude okidač za ekcemi flare na svoje dijete. Postoji mnogo načina da svakodnevne kućanske predmete od postavljanja off svrbež osip.

Kada imate dijete s ekcemi, morate postaviti alergiju bez doma – sa stropa prema dolje na pod.

Svi pamuka tepisi ili običan drveni podovi su bolji od umjetnih vlakana tepiha, pogotovo ako imate dijete koje je puzeći, kaže Nanette Silverberg, MD, direktor pedijatrijskog i adolescentne dermatologije na Roosevelt Hospital u New Yorku.

Prirodna vlakna su također dobar izbor za zavjese i namještaj presvlake.

Jako mirisne deterdženti i sredstva za čišćenje kućanstva mogu iritirati ekcema.

“Ja bi svakako preporučujemo pronalaženju proizvode za čišćenje koji su miris-free”, kaže Chris Adigun, MD, klinički profesor dermatologije na New York University School of Medicine. Potražite čišćenje koje su termo-free, previše.

Naljepnice se mogu ponekad biti pogrešne, iako. Neki čišćenje koje tvrde da su mirisa i boja, bez dalje su iritantne dodatke. To ponekad može potrajati pokušaja i pogrešaka kako bi saznali koji su proizvodi najbolji za Vaše dijete. Ako primijetite vašeg djeteta ekcemi spaljivanja, prebaciti na nešto drugo.

Adigun preporučuje biljne proizvode za čišćenje na bazi ulja jer oni su posebno nježna na osjetljivoj koži. Kako bismo vam pomogli dućan, tražiti National ekcema Udruge Seal o prihvaćanju na proizvode za čišćenje.

Dok ste čišćenja, ne zaboravite o prašini. Mnoga djeca s ekcemi su alergični na grinje. Da bi ih držati podalje, vakuum i prašine oko kuće barem jednom tjedno. Također oprati plišane igračke, koje pružaju udoban domove na puno novčića.

Mnogi roditelji koriste umjetan krevete za poboljšanje ekcema u svoje djece. No, umjetna vlakna zapravo luka višu razinu grinja, kaže Adigun. Ti si bolji od podvlačenje djecu u krevet napravljen s pamuk tješi.

Također možete kupiti prašinu obol zaštitni poklopac za vašeg djeteta madrac. Iako to neće spriječiti ekcem, može pomoći kod astme i drugih vrsta alergija.