zdravi doručak ideje i recepte

To je bolje za svoje zdravlje (i svoju težinu) da jedu doručak nego da ga preskočiti. I to je svakako bolje jesti zdrav doručak, visoko u vlaknima i hranjivim tvarima, nego jedan puni rafiniranih žitarica, šećera, soli, i / ili zasićene masnoće. No, što ako ste svježe iz zdrav doručak ideje?

Jedan brzi tip koristim da bi mi doručak uravnotežen je da se “boriti se za pet.” To znači da ću pokušati uključiti barem 5 grama vlakana i 5 grama proteina u svakom doručak.

Mnogi ljudi pogriješiti jedući doručak koji se sastoji uglavnom od rafiniranih ugljikohidrata s vrlo malo vlakana i proteina – kao što je rafinirani-brašna bagel, kolač napravljen sa šećerom i bijelim brašnom, ili šećerni niske vlakana žitarica za doručak. Balansiranje ugljikohidrata (prvenstveno od cjelovitih žitarica, voća i povrća), s malo proteina i malo zdravije masnoće će napraviti bolji posao staving od gladi do ručka i gorivo tvoj cio jutarnje aktivnosti.

Da bi vam pomoći doći, evo nekoliko savjeta za stvaranje siguran tvoj doručak je dobro uravnotežen, kao i neke brze i zdrav doručak ideje i recepte.

Niskim udjelom masti ili nemasno mliječni proizvodi mogu dodati proteina na svoj doručak, kao što se može bjelanjaka ili zamjena za jaja (žumanjak ne doprinosi proteina, nemasno meso za doručak poput kanadske slanine, ekstra nemasno šunka, puretina slaninu ili svjetlo puretina sausag; i sojino mlijeko i drugi proizvodi od soje. Evo koliko proteina te dobiti od neke tipične doručak hrane

Low-fat jogurt, vanilija, 1 šalica

Low-fat sir, 1 šalica

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Piletina, Čokolada, salate, deserti, juha