zdravija odmor kolačića recepte

Odmor kolačići javljaju se samo jednom godišnje. Oni su gotovo nemoguće odoljeti. Ali ti bi mogao biti grickanje svoj put na nešto gore od ugljena u svom čarape.

Kada je suočen s pladnjem punim iskušenja, posegnite za kolačiće s zob, orasi, ili voća. “Vi ćete barem dobiti neke vlakana”, kaže registrirani dijetetičar nutricionista Libby Mills, glasnogovornica Akademije prehranu i dijetetiku. Izbjegavajte ništa premazani glazurom ili obložen slatke mrvicama.

Kod kuće, nemojte se bojati prtljati s voljenom obiteljskom receptu. “Tvoji preci nisu znali puno o opasnostima trans masti ili potrebe za vlaknima”, kaže ona. Dajte svojim najdražima dar je novi i poboljšani obiteljskom receptu.

Kada je učinjeno pravo, možete uživati ​​u ovim ukusnim blagdanske poslastice i ostati izvan nestašan popis.

Jednostavan mjesto za početak je kristal šećerom. Možete koristiti 1/4 šalice manje u mnogim drop kolačićima, poput ovih cimet-šećer kolačiće, a oni će i dalje okus kao slatko. Često ste mogli smanjiti i do jedne trećine šećera, a ne primijetiti razliku. Ili dodajte suho voće da bi se za šećer ste izostavljajući.

Ako želite peći s šećera zamjenski proizvod, staviti na receptima iz proizvođača. Koristi se u vašim receptima, ovi proizvodi mogu izbaciti iz aromu, teksturu i izgled vašim kolačićem. “Neki umjetni zaslađivači postaju gorki kada je izložen toplini”, kaže Mills. Aspartam neće učiniti dobro u pećnici, ali saharin i sukraloza treba kušati redu.

Pečenje savjet: Zbog šećera pomaže tijesto namaza, a za pecivo, koristeći manje šećera može dovesti do puffier, specijalista kolačića. Ako želite kolačiće koje izgledaju više kao što ste navikli, Mills predlaže oblaganje dlan vaše ruke s nonstick kuhanje sprej i izravnavanje tijesta loptice prije nego što ga stavite u pećnicu.

Maslac, skraćivanje, a neke vrste margarina imaju puno nezdravih masti. Srećom, možete zamijeniti i do pola količine masti recept je s zdravije opcije.

Voće purees. Pokušajte nezaslađen prazne, bundeva kaše, ili orezati maslac.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Piletina, Čokolada, salate, deserti, juha