zdravog života rezervne planove: držati svoje ciljeve

Vi ste bili zabada sa svojim hrane i vježbanja plan za neko vrijeme – i osjećaj samopouzdanja s njom. Zatim, BAM! Postoji uredski rođendan ili branik-na-branik prometa i večere plan ili put dvorana je iz tračnica.

Najbolji način za borbu protiv neočekivane iskušenja je da imaju solidnu strategiju backupa koji može raditi u bilo kojoj situaciji.

Ovdje su savjeti iz pet vrhunskih zdravstvenih stručnjaka možete koristiti bilo gdje, bilo kada, ostati na stazi za dobro zdravlje.

“Vi ćete učiniti vaš najgori izbor kada si hungr; to je kad snaga volje je najslabiji. “- Keren Gilbert, RD

“Bilo je to preživjeti stresnog dana ili ‘samo reći ne’ bombona jar u uredu koji je doziva, magnezija će vam pomoći da izbjegnete zamke i ostati na svom zdravstvenom planu”, kaže nutricionistica Ashley Koff, koautor Mama Energija: Simple plan živjeti punim.

Zašto? Magnezij može sniziti razine stresa i anksioznosti. A kad smo mirniji, mi imaju tendenciju da se manje naglih i smatra odluke. Uzmite svoj magnezij kao dodatak, ili za podne tretirati kao 1-pantera posluživanje od badema: oko 23.

Skakanje jack; Visoke koljena trčanje na mjestu, kreće ruke kao da ste joggin; Čučanj skokovi: čučanj, skok u vis s rukama podignutim iznad glave, i zemljišta tiho natrag u čučanj; Udarci s leđa red: Da li iskorak-korak naprijed s desnom nogom, a natrag s Vaše lijeve strane, savijanje dok desno koljeno je preko desnog gležnja. Počnite s rukama dolje, a zatim red laktove natrag, cijeđenje lopatice zajedno. Ako ste u blizini utega, možete držati 8-funta jednu u svakoj ruci; Stojeći drvo usitniti: Stanite s lijevom nogom malo naprijed. Držeći medicinka, podići obje ruke iznad glave i lean lijevo. Premjestiti svoje ruke na svoje tijelo i dolje prema svom desnog gležnja, držanje koljena lagano savinuta. Držite tijelo uspravno i glavu ravno.

“Većina ljudi reći da raspored svoje vježbe kao što biste učinili neraskidivu sastanak sa svojim šefom ili najvećeg klijenta. Iako to je lijepo savjet, osim ako ste majstor u samozavaravanje, nećeš ih doživljavaju slične važnosti, te će preskočiti vježbanje kada je vrijeme dobiva zbijeno “, kaže osobni trener Adam Rosante, osnivač Narodne Bootcamp.

Na dane kada je redovni plana raspadne, Rosante predlaže branje pet total-body pokrete i radi ih natrag na leđa kao tvrdo kao možete za 30 sekundi svaki, bez ostatka. Ako ne znate kako to učiniti to, razgovarajte s trenerom prvi kako bi bili sigurni da znate kako ih sigurno.

Iako ćete se vršio za samo 2,5 minuta, istraživanja pokazuju da su ti brzo, visokog intenziteta izboji vježbanja dolaze sa zdravstvenim prednostima u rasponu od kalorija za izgradnju mišića.

Odstoji 30 sekundi i ponovite onoliko puta koliko možete nositi ili će vrijeme dopustiti.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …